changes

2009.05.14. 00:44

Dear Readers,

I have decided to change the subtitle a bit as my exchange partner, Mark, seems to be ready to take part in sharing his future experiences about teaching and living in Hungary in this blog. Hence I have decided to make him editor and it means that this site will be even more colorful than originally planned. Now we can feel like Robert Burns, over the ocean but from two points of views (American and Hungarian) at the same time.

Hopefully, I'll also have some time during the weekend to add a few more pictures to the site.

Kedves Olvasó,

Úgy döntöttem, megváltoztatom a blog alcímét, mivel cserepartnerem, Mark, kész megosztani magyarországi tapasztalatait velünk itt a virtuális hullámok között. Ő is szerkesztője lesz hát majd a blognak. Ez azt is jelenti, hogy az oldal még színesebb lesz, mint azt kezdetben reméltem. Így lehetünk hát egyszerre majd mindannyian az óperenciás tengeren innen és túl is.

Remélhetőleg hétvégén lesz időm arra is, hogy kicsit képbe kerüljön az oldal.

 

Trackback address for this post::

https://waves.blog.hu/api/trackback/id/tr241120500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása